Computer kapot?

99% van de dagelijkse storingen komt voornamelijk door dat er geen of slecht onderhoud aan uw computer is gepleegd. Fans die stuk draaien omdat ze door stof ophoping en vetten niet meer kunnen draaien. Met het gevolg dat uw computer niet meer goed van binnen gekoeld wordt. Het eerste vitale onderdeel dat doorbrand is uw processor. De processor is geintregeerd met het moederbord en als de processor doorbrand richt deze ook weer schade aan uw moederbord. Als een van deze onderdelen het begeven kunt u uw computer als verloren beschouwen aangezien de reparatie kosten hoger zullen uitkomen dan het kopen van een nieuwe computer.

Computer onderhoud

Laat het zover niet komen! Voorkom dat uw computer het begeeft en neem vandaag nog contact met ons op voor een onderhoudsbeurt en eventueel onderhoudscontract.

Wij hebben al een onderhoudscontract vanaf €10,– per maand. Waarbij wij uw systeem keurig schoonmaken zodat u nog jaren van uw computer kunt genieten zonder dat u zich druk hoeft te maken dat de computer het onverwachts begeeft.

Wacht niet langer en bel ons nu en u kunt vandaag nog aan de slag met uw schone computer.