Internet en Netwerk verbindingen herstellen

Herkent u een van de volgende situaties? U bent met een klant druk in de weer over de e-mail, misschien wel onder direct contact via Skype, U bent bezig met een download of uw kinderen zijn bezig met een online spel. En uit het niets: Poef! Uw Internet of netwerkverbinding valt uit. En dan komt er meestal nog een bovenop dat de verbinding wegvalt juist op het moment dat u de verbinding hard nodig heeft.

Of u nu met een bedraad of draadloos netwerk werkt, wij komen binnen 2 uur bij langs om uw verbindingen te herstellen.

Voor de normale computergebruiker is het dan ook vaak een lastig om het probleem zelf op te lossen. Zelfs voor de gevorderde computergebruiker kan het herstellen van de netwerkverbindingen een klus zijn die frustraties met zich mee brengt. U krijgt te maken met Hardware controle, TCP/IP connecties, poort verwijzingen, router instellingen en al deze componententen dienen ook nog eens in een correcte puntsgewijze volgorde afgewerkt te worden.

Ga zelf niet uren zitten proberen en testen. De irritaties kunnen hoog oplopen, zeker als het niet lukt. Bespaar u zelf de moeite en irritaties bel ons nu en wij staan binnen 2 uur bij u op de stoep om uw verbindingen te herstellen.