ictwaarborg_small

Albocomp ICT Services is aangesloten bij en gecertificeerd door de brancheorganisatie ICTWaarborg. Voor de klanten van Albocomp ICT Services betekent dit dat zij onder meer op extra service kunnen rekenen en ook extra zekerheden krijgen. Zo krijgen consumenten in voorkomende gevallen de mogelijkheid een beroep te doen op de Geschillencommissie ICTWaarborg en neemt de brancheorganisatie een aantal belangrijke verantwoordelijkheden ten aanzien van garantie en dergelijke over als een aangesloten bedrijf noodgedwongen de deuren zou moeten sluiten.

microsoftsmallbusinessspecialist_200px

Microsoft beveelt Albocomp ICT Services als gecertificeerd Microsoft Small Business Specialist aan voor MKB met Windows-server. De certificering houdt in dat Albocomp ICT Services de juiste advies- en technische competenties in huis heeft, om voor elke MKB klant een passende Microsoft oplossing te kunnen bieden.

microsoft-certified-professional

Een Microsoft Certified Professional is door Microsoft gecertificeerde specialist. Albocomp ICT Services beschikt over deze certificering.